PARK INN BY RADISSON SARVAR RESORT & SPA

Szállodánk Nyugat – Magyarország szívében, a Gyógy- és Wellness fürdőjéről híres Sárvár városában található. A hangulatos kisváros kitűnő célpont gyermekekkel érkező családoknak a kikapcsolódásra, kulturális feltöltődésre vagy aktív szabadidő eltöltésre egyaránt sokszínű kínálatával.

Szállodánk 236 kényelmes, jól felszerelt és praktikusan berendezett, egyedileg szabályozható légkondíconálóval ellátott szobával várja a kikapcsolódásra vágyó vendégeit.

A családosok kényelmét gyermekbarát szolgáltatások biztosítják: családi és összenyitható szobák, 6 év alatti gyermekek szülőkkel együtt történő elhelyezése esetén a szállás és az ellátás térítésmentes. Etetőszéket, babakádat illetve babaágyat is szívesen biztosítunk kedves vendégeink részére. Továbbá szülői felügyelettel igénybe vehető játszószoba várja a kisgyermekeket szállodánkban.

Szállodánk közvetlen összeköttetésben áll az európai színvonalú Sárvári Gyógy-és Wellnessfürdővel, a vendégek egy fedett légkondicionált folyosón sétálhatnak át a fürdő területére. Ahol több, mint 5000 m2 vízfelület, számos wellness- és gyógyszolgáltatás, szaunavilág biztosítja a szülők kikapcsolódását.

A gyerekek felhőtlen szórakozását pedig gyermekmedencék, csúszdák, külön kis baba-világ, gyermekanimációs programok teszik felejthetetlenné, emellett a kicsiket szakképzett pedagógusok is várják a fürdő játszóházában.