Nimród**** Bioszálloda és Bioétterem

A Nimród**** Bioszálloda és Bioétterem 2008-ban nyílt meg a Nagykunság fővárosában, Karcagon, a belváros szívében, ám mégis csendes, jól megközelíthető helyen.

14 kétágyas klasszikusan elegáns, komfortos szobával és 4 négyágyas napfényes, tágas lakosztállyal, konferencia-es különtermekkel várjuk egyéni és csoportos vendégeinket egyaránt.

A Nimród Bioétterem 50 fő befogadására képes, áprilistól októberig pedig kültéri teraszunkon is szeretettel várjuk Kedves Vendégeinket. Éttermünk a tájjellegű ételeken felül a hazai és a nemzetközi konyha ínycsiklandó és egészséges ételkülönlegességeit kínálja, melyet a hazai és az európai biogazdaságokból választott alapanyagokból készítünk. 

70 fős konferenciatermünk a legmodernebb technikai felszereltséggel várja a konferenciák résztvevőit. A hozzá tartozó Lobby bár és két terasz kiváló helyszín a konferenciák, családi összejövetelek, tárgyalások, céges rendezvények lebonyolításához.

A Nimród**** Bioszálloda és Bioétterem tulajdonosai biogazdák, akik már az épület kivitelezésekor ügyeltek arra, hogy csak természetes építő- és burkolóanyagok kerüljenek beépítésre. A felhasznált építőanyagok, melyek az agyag, a kő, és a fa, valamint a nemesfa berendezés egy egészen különleges ötvözetének köszönhetően, az épületbe lépve, majd ott megszállva az ember mindvégig a természetben érezheti magát. A nemzetközileg is elismert Demko Feder által készített bio bútorok, bio ágymatracok és ágyrácsok is csak a legkitűnőbb természetes anyagokat tartalmazzák, a szobák és a berendezések kivétel nélkül antiallergének, a bioszállodában a pihentető alvás élménye így garantált!

Wellness részlegünkben finn szauna, infra kabin, jade-köves masszázságy és különböző aromaterápiás masszázs-szolgáltatás biztosítja vendégeink részére a testi-lelki felfrissülést.

A szálloda kiemelt ajánlata GASZTRO ÉLMÉNNYEL EGYBEKÖTÖTT PIHENÉSHEZ >>