Kolping Hotel**** Spa & Family Resort

A Hévíz és a Balaton szomszédságában fekvő, 450 férőhelyes Kolping Hotel Spa & Family Resort az ország első családbarát szállodájaként lett ismert és elismert. A 20 éves jubileumát ünneplő szállodában 2016-ban minden nap Ünnep lesz.

Közel 100 témahét, 52 híres ember, 12 nagy előadás és 4 jubileumi meglepetés is várja a vendégeket!

Tudjuk, hogy 2 dologból biztosan sok van, ha gyerekkel indul útnak az ember: kérdésekből és bepakolásra váró holmikból. Hozzánk készülődve nem kell a fél háztartást becsomagolni, a családok fogadására rendezkedtünk be. Különleges családi apartmanjainkban külön gyerekszobát, a szülőknek pedig romantikus hálót alakítottunk ki, sőt etetőszék és babakocsi is helyet kapott.

A kényelem és a biztonság mellett a tartalmas időtöltésről is gondoskodunk: babaúszó, Ringató®, höccögtető, táncoltató foglalkozásainkon elleshetik a szülők a baba-szórakoztató mesterfogásokat.

Találékonyságunk akkor sem ismer határokat, ha a nagyobb tesók kikapcsolódásáról van szó: tekerik a gokartot, versenyt másznak a kalandjátszótér kalóztornyába, kismotorral száguldoznak, sokadszor is legyőzik a kötélpálya akadályait. Bobóország több termes játékbirodalma sok izgalmas programmal egészíti ki a szabadtéri kalandokat. 

A feltöltődéshez a szülőknek is szükségük van arra, hogy egy időre lelkiismeret-furdalás nélkül újra felfedezzék a kettesben töltött idő szépségét, és kipróbálják kényeztető szolgáltatásainkat. Gyermekfelügyeletünk akár heti 58 óra szabadidőt is biztosít hozzá!

Munkatársaink értenek a gyerekek nyelvén! Fontosnak tartjuk, hogy a családi üdüléssel együtt járó mozgalmas kavalkád miatt a szülőnek ne kelljen magát kellemetlenül éreznie. Különösen igaz ez a családi étkezésekre, megújult éttermünk kialakításánál gondoltunk a gyerekekre: elfér a babakocsi, az asztalhoz készítjük az etetőszéket, ülés-magasítót. Szakértő munkatársainknak nagy tapasztalata van a különböző táplálékallergiák kezelésében. Legyen az tejfehérje-, tojás-, gluténérzékenység, laktóz intolerancia vagy szójaallergia, szakácsaink a legnagyobb odafigyelés mellett készítik el alternatív hozzávalókból a kreatív fogásokat. 

A szálloda kiemelt ajánlatai >> 5 év alattiak vakációja ingyen >> | Wellness és Pihenés >> | Nyár a Kolping Hotel >>