TANYACSÁRDA ÉTTEREM

Bemutatjuk a Budapesttől 71 km-re elhelyezkedő Öreg Tanyacsárdát, mely már több, mint négy évtizede fogadja vendégeit az alföldi kisváros, Lajosmizse szomszédságában.

A faházas büféként indult vendéglátóhely mára hazánk egyik leghíresebb éttermévé nőtte ki magát: hírét már messze elvitték az ország minden tájáról érkező hazai, valamint a külföldi vendégek. Itt a városlakók igazán belemerülhetnek a hamisítatlan, vidéki atmoszférába: autentikus berendezésének és nem utolsósorban kitűnő konyhájának köszönheti hírnevét a magyar vendéglátásban.

Mesterszakácsaink ételspecialitásai (pl. bőségtál, a kemencés libamáj, a tejespite) már több, mint negyedik évtizede fémjelzi a Tanyacsárda konyháját. A csárda étlapjára tradicionális receptek alapján készült ételek vannak, melyek őrzik a hagyományos magyar ízeket, de közben érvényesülnek a korszerű táplálkozási elvárások is. Az Öreg Tanyacsárda tökéletes helyszín családi és céges rendezvényeknek, de a'la carte vendégek is szívesen látogatják a csárdát nap, mint nap. Több belső teremmel, muskátlis terasszal, kerthelyiséggel, parkolóval és játszótérrel áll a vendégek rendelkezésére a Tanya Múzeum szomszédságában.  

Az Új Tanyacsárda egyaránt étterem, programcentrum, lovasfarm és vendégház, mely Felsőlajoson, Lajosmizse Budapest felé eső részén található. Az ide látogatók az alföldi táj romantikus természeti kincseiben gyönyörködhetnek. „Egy szelet a pusztából", mely kedvelt rendezvényhelyszínként esküvőknek, családi rendezvényeknek, céges napoknak, illetve incentive programoknak ad otthont.  Hagyományőrző programokat (pl. Húsvét, Pünkösd, szüret, stb.) is tartunk, és a betérő a'la carte vendégeket is szívesen fogadjuk. Kettő nagy terme, három terasza és zöld füves nagy udvara óriás diófákkal, faragott kerti asztalokkal sok vendéget csábít ide. Az Új Tanyacsárda területe ad otthont a varázslatos lovasbemutatóknak, a méneseknek és számos őshonos állatnak: a magyar szürkemarháknak, a rackajuhoknak és különböző baromfiknak.

A kulináris élvezetek mellett a Tanyacsárda csapatépítő és szabadidős tevékenységek gazdag palettáját kínálja. Vendégeink többek között a csodás méneshajtások, az Alföld homokbuckái között vezető kocsikázások, autentikus folklórbemutatók, izgalmas pusztaolimpiák részesei lehetnek. Áprilistól október végéig minden nap 12 órától tartunk lovasbemutatót. Megcsodálhatja a messze földön méltán híres puszta ötös attrakcióját. Az idelátogatókat azonban nemcsak a magyaros ételspecialitásainkkal és a régi lovas hagyományokkal ismertetjük meg, hanem a "magyaros vendégszeretetet" is megmutatjuk számukra. Az Új Tanyacsárda területén van a lovaskempingünk, illetve immár két vendégházunk is, melyek 4 napraforgós minősítésben több szobával állnak a vendégek rendelkezésére.

Emellett házon kívüli vendéglátással (catering) is foglalkozunk, mely egy egyre jobban erősödő üzletágunk, ahol szintén a minőségi vendéglátást tudjuk képviselni. Komplett rendezvényszervezést igényel egy-egy külső helyszínre való kitelepülés, mint például a helyszínen felállított sátor teljes berendezéssel, hang- és fénytechnikával, hostessekkel, műsorral, áram-, víz- és esetleg fűtés biztosításával… de nekünk ez sem jelent akadályt.

Az étterem kiemelt ajánlata LOVASBEMUTATÓVAL >>