PAPRIKA CSÁRDA

A Paprika Csárda közvetlenül az M1-es autópálya mellett, a hegyeshalmi határátkelőhely közelében található. Kedvező helyi adottságánál fogva könnyen meglátogathatóak a szomszédos fővárosok és a bevásárlóközpontok.
A mintegy 400 férőhelyes étterem az év minden napján szeretettel várja a magyar konyha kedvelőit, az átutazókat és a megpihenni vágyókat. A Paprika Csárda 1994-ben fogadta első vendégeit. A tulajdonos egy magyaros éttermet álmodott meg, amely a régi magyar csárdák hangulatát idézi. Az étlap gerincét a hagyományos magyar ételek adják, ugyanakkor a mai korhoz is igazodik a kínálat az aktuális havi ajánlattal és az idényjellegű választékkal.
 
 
Takács Sándor tulajdonos szerint a sikeres működés titka a minőség. Ha valaki bízni akar vállalkozása sikerében, akkor szigorúan hinnie kell benne és a minőséget minden áron tartania kell. Természetesen nagyon fontos az ár-érték arány és a mára egyre meghatározóbb, hazai és nemzetközi szinten ismert minősítő rendszerek átvétele. Az elnyert Magyar Turizmus Minőségi díj segíti az éttermet a piacon mind meghatározóbb szerep betöltésében. Takács Sándor hozzátette: „Büszkék vagyunk rá, hogy a díj birtokában fogadhatjuk magyar és külföldi vendégeinket az ország nyugati kapujában".