LÁZÁR LOVASPARK

Budapesttől 35 km-re, Domonyvölgy szívében található az idén 15 éves Lázár Lovaspark, amelynek tulajdonosai a fogathajtó világbajnok Lázár testvérek. A Gödöllői-dombság festői, tavakkal tarkított völgyében található program- és rendezvényhelyszín, a kikapcsolódásra, kalandra és magyaros vendéglátásra vágyó hazai és külföldi turisták kedvelt célállomása.

Számtalan cég, iskolák, családok és baráti társaságok szervezik ide kirándulásukat, csapatépítő vagy dolgozói rendezvényüket, partnertalálkozójukat. Esküvők, családi események (keresztelő, születésnap, ballagás…) számára ideális helyszín.

Vendégeink a három különböző stílusú csárdánkban és Vadász különtermünkben, hangulatos cigányzene mellett élvezhetik a magyaros konyha remekeit.

Legnépszerűbb ajánlatunk családoknak, kiránduló társaságoknak:

A vendégeket érkezéskor pálinkával, házi szörppel és frissen sütött pogácsával kínáljuk. Megtekinthetik a falusi udvart az őshonos háziállatokkal, a versenyistállót és a Világbajnokok termét. A programot látványos hagyományőrző lovasbemutatóval folytatjuk, majd vendégeink erdei lovaskocsikázáson vehetnek részt. A kirándulást cigányzenével kísért, magyaros ebéd vagy vacsora koronázhatja meg.