Kukorica csárda

A balatonföldvári Kukorica Csárda nagy múltra visszatekintő, tradicionális balatoni étterem: a régi kor szellemének megfelelően épült nádfedeles épületében 19. századi hangulatba repíti vissza az ideérkező vendégeket.

Magyaros és nemzetközi ételkülönlegességeink betekintést engednek a tradicionális magyar gasztronómia titkaiba.Az 500 vendég befogadására alkalmas Csárda a főútvonal mellett, a kikötőtől 200 méterre található, így mind szárazföldi, mind vízi járművel egyszerűen és könnyen megközelíthető. A csárda saját buszparkolóval rendelkezik, és az év 365 napján várja vendégeit.

Az étteremben az egyszerűbb cigányzenés vacsorától a borkóstolón keresztül az igen attraktív folklórbemutatós parasztlakodalmasig mindenféle program megszervezhető illetve lebonyolítható. Vendégeink jólétének biztosítéka a már fél emberöltő óta tartó vendégváró családi vezetés és a 30 éves gasztronómiai tapasztalat.

Ne csak ízlelje, érezze át, élje meg a tradicionális csárda-élményt!

Ha nem csak egy ínycsiklandó ebédre, vacsorára vágyik, hanem egyedivé, vagy hangulatosabbá, még emlékezetesebbé szeretné tenni azt, merüljön el a csárda nyújtotta bőséges programlehetőségek között, és válasszon kedvére.

Amennyiben bármilyen más elképzelése lenne, kérjük, forduljon hozzánk, mert mi nem ismerjük a lehetetlent.