GABEN ÉTTEREM ÉS VINOTÉKA

Mosonmagyaróvár belvárosában a sétáló utcán, a Szent Gotthárd templom tövében várja a gasztronómia és borkedvelő közönséget, hazánk elsők közt megnyitott (1998) borvendéglője. Hivatásunk, hogy vendégeinkkel megismertessük és megszerettessük a borok széles választékát, melyekhez kiváló ételek párosítunk.

Minőségi ételek,  Kiváló borok,  Kulináris élmény

Min. 15 fajta bor kóstolható és akár fél dl is! Éttermünkben a kulináris élményt a minőség iránti elkötelezettségünk biztosítja. A hangulatos belső térben, vagy jó időben az egyik legszebb teraszon, örömmel várjuk a speciális étrendű vendégeket is (pl vegán, gluténmentes stb.).

 

Az étlapon megtalálhatók az ételek tápanyagértékei, de külön jelzéssel számos Paleolit ételt kínálunk. Előzetes rendelés alapján sok egyéb ételt is elkészítünk a kívánt módon!

 

A vendégtérben vinotéka is található, ahol választható bor kóstolásra, de el is vihető „bolti árakon". Ajándékhoz egyedi borcímkét is készítünk!

Az udvarban 4 db igényesesen felszerelt szoba is van, ahol kellemes környezetben pihenhet a vendég.  Az első szempont a kényelem, melyet a boxspring ágyak biztosítanak. A legelőkelőbb szállodák is e királyi ágyakat használják! Az aloe vera és ezüst szálas matracok luxusát barátságos áron kínáljuk!