Miért válassza a Magyar Turizmus Minőségi Díjas szállodákat és éttermeket?

A Magyar Turizmus Minőségi Díjas szállodák és éttermek a legszigorúbb személyes ellenőrzéseken esnek át azért, hogy úgy tudjunk Önnek ajánlani azokat, hogy már valamennyit megvizsgálták „álruhás" ellenőreink a vendég szemével és szakmailag szempontok alapján is. A Magyar Turizmus Minőségi Díjat önért hoztuk létre. Legyen tisztában vele ön is, milyen minőséget várhat el Magyarországon a szállodáktól és az éttermektől!

Az idei esztendőben 23 étterem és 74 szálloda rendelkezik érvényes Magyar Turizmus Minőségi Díjjal, így ezek bejáratánál találkozhatunk a kiválóságot jelző Q-táblával.

2006-ban indítottuk el a Magyar Turizmus Minőségi Díj programot, melynek során elmúlt 12 évben közel 200 szálloda és étterem nyerte el a Q - Minőségi Díjat, azaz a Magyar Turizmus Minőségi Díjat.

Ez az objektív, alapos és a legszigorúbb kritériumoknak is megfelelő minősítési rendszer biztosítékot jelent arra, hogy a Magyar Turizmus Minőségi Díj előírásait teljesítő szállodák és éttermek szolgáltatásai egyaránt megfelelnek a vendégek és a szakma elvárásának.

Hogyan zajlik az ellenőrzés?

Vendégként (titkosan) ellenőrizzük mind a szállodákat, mind az éttermeket, csak a vizsgálat végén fedjük fel kilétünket. Ezt követően ellenőrizzük a vendégek számára nem látható területeket, mint a konyha, a raktárak vagy a hűtők.

Lényeges kiemelni, hogy a Magyar Turizmus Minőségi Díjat azok a szállodák és éttermek nyerhetik el, akik fontosnak tartják azt, hogy egy szigorú, a szolgáltatások minden szegmensére kitérő szakmai ellenőrzésen essenek át.

Mi biztosítja, hogy a minőség továbbra is kiváló marad?

A Magyar Turizmus Minőségi Díjas szállodák és éttermek szolgáltatásainak minőségét figyelemmel kísérjük, és ha bárhol problémát tapasztalunk, a díjat akár vissza is vonjuk. Az elnyert díj 3 évig érvényes és a lejáratot követően meghosszabbítható, ha a szolgáltató ismét ellenőrizteti magát a folyamatosan megújuló és bővülő elvárások alapján.

Miért jó a Magyar Turizmus Minőségi Díj önnek, mint vendég?

A díjazott szolgáltatók kiemelésével segítséget nyújtunk az ön döntésében, hogy a széles kínálatból melyik szállodát vagy éttermet érdemes választani találkozók, nyaralás megszervezéséhez, szabadidős vagy éppen üzleti programjaihoz, gasztronómiai élményéhez.

 

A Q a bizalom jele: utazzon a minőségre!