Miért válassza a Magyar Turizmus Minőségi Díjas szállodákat és éttermeket?

A Magyar Turizmus Minőségi Díjas szállodák és éttermek a legszigorúbb személyes ellenőrzéseken esnek át azért, hogy úgy tudjunk Önnek ajánlani azokat, hogy már valamennyit megvizsgálták „álruhás" ellenőreink a vendég szemével és szakmailag szempontok alapján is. A Magyar Turizmus Minőségi Díjat önért hoztuk létre. Legyen tisztában vele ön is, milyen minőséget várhat el Magyarországon a szállodáktól és az éttermektől!
Bővebben

Ismerje meg a Magyar Turizmus Minőségi Díj programot

Bízunk abban, hogy programunk segíteni fogja a magyar turisztikai szolgáltatókat minőségi munkájukban – ehhez ajánljuk szíves figyelmükbe a további részletes információkat tartalmazó oldalakat és a következő évben meghirdetésre kerülő pályázatunkat.
Bővebben

A kidolgozás története, célja

2006-ban indítottuk útjára a Magyar Turizmus Minőségi Díj programot szállodák és éttermek részére. A Díj garanciát ad arra, hogy az adott szolgáltató valóban megfelel a kategóriáján belül elvárható követelményeknek, mind a vendégek, mind pedig a szakma elvárásainak figyelembevételével.
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

Átadták a Magyar Turizmus Minőségi Díjakat!

11. alkalommal adtuk át a Magyar Turizmus Minőségi Díjat február 12-én. Idén összesen 16 szálláshely és 6 vendéglátóhely vehette át dr. Ruszinkó Ádámtól, az NGM turizmusért felelős helyettes államtitkárától és dr. Faragó Pétertől, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatójától. Jelenleg összesen 73 szálloda és 22 étterem, összesen 95 szolgáltató bejáratánál láthatjuk a díjazottaknak járó táblát és oklevelet 2015-ben.

Díjazott szolgáltatók

Az elnyerést követően a Magyar Turizmus Minőségi Díj 3 évig érvényes. Ezen érvényességi idő lejártával az étteremnek vagy szállodának újra pályáznia kell, amely keretében szolgáltatásaikat ismételten ellenőrizzük.
Tovább
Tovább